joi, 6 mai 2010

Afla mai multe

Pe data de 23 septembrie 2010, de Ziua Mondiala a Curateniei, Asociatia Ecologista Eco City organizeaza evenimentul “Verde si curat, un Bucuresti nepoluat!” in Parcul Tineretului din capitala pentru a arata inca o data cum se reflecta curatenia si spatiul verde in sanatatea fiecaruia dintre noi.In cadrul acestui eveniment vor avea loc numeroase competitii, care se vor incheia cu un concert.


Desfasurarea evenimentului:


ora 10:30 Intalnire in fata Liceului Gheorghe Sincai pentru colectarea deseurilor din parc 


ora 13:15 Plantarea pomilor (stejari, frasini, paltini) si a florilor (lalale, narcise, zambile, iris)


ora 15:15 Desfasurarea concursurilor

“Arunca-ma la cos”. Fiecare concurent va avea la dispozitie 5 pet-uri pe care le va arunca consecutiv intr-un cos de gunoi special amenajat. Toti cei care vor  nimeri de 5 ori consecutiv  cosul, vor castiga o bicicleta iar cei care vor nimeri de 4 ori consecutiv, vor primi o pereche de role.

“Cursa cu bicicleta cu pana”.Participantii vor face inconjurul parcului cu biciclete care au o roata desumflata. Primii trei castigatori vor primi dupa cum urmeaza un aparat foto digital Nikon, un mp3 player Sony, o rama foto LG.


ora 20:00 Pe scena special amenajata in Parcul Tineretului vor concerta Animal X si Directia 5.

Toti cei ce vor participa la curatarea de deseuri a parcului si la plantarea pomilor vor intra automat in tragerea la sorti ce va avea loc inaintea concertului . Premiile constau  in 10 bilete de cinema, 10 bilete la teatru si 10 bilete la opera.


La acest eveniment au fost invitati sa participe Mihaela Radulescu, reprezentanti ai institutiilor locale precum primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, primarul capitalei Sorin Oprescu si Mona Nicolici din partea Petrom.Pe langa acestia vor mai participa voluntarii si cei care vor veni la eveniment.Toti acestia reprezinta audienta directa.

Ca si audienta indirecta, vor fi spectatorii postului de televiziune Antena 1, ascultatorii Radio Zu, dar si cititorii principalelor cotidiene.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu